Uanset om man bor i en lille lejlighed eller fylder sit store areal ud med diverse møbler, så kan der være behov for mere gulvplads. På forskellige måder kan man skabe mere plads og mere luft i et værelse, men det kræver, at man blandt andet tænker i praktiske løsninger. Blandt andet kan man spare noget plads ved at købe skydedøre på mål, som kun bruger begrænset gulvplads.

Et soveværelse skal typisk kunne rumme flere forskellige ting møbler: garderobeskab, seng, eventuelt sminkebord og potentielt en kommode til undertøj og sokker. For at indrette sit værelse på en hensigtsmæssig måde kan man allerede med garderobeskabet spare noget plads ved at bruge skydedøre frem for låger. Her kan man for eksempel købe skydedøre på mål fra billigskabe.dk, så man får de helt rette mål.

Indret opad i stedet for henad

Hvis du har læst tips og fået inspiration fra professionelle interiørdesignere, så er du muligvis stødt på rådet om at indrette i højden i stedet for i bredden. Det vil for eksempel sige, at hvis du skal have et garderobeskab, så bør du købe et skab, der er højt og bruge pladsen på en sådan måde, at du samtidig kan spare noget plads i bredden og dermed få mere luft ude på gulvet.

Gem det væk i skabet

Nogle gange er der bare ikke så meget at gøre, når det kommer til pladsmangel. Du har de møbler, du har, og hvis ikke du vil lavet om på dem, så må man tænke i andre baner. Men nogle gange kan man også få værelset til at syne større, blot ved hjælp af få tricks.

Hvis du for eksempel køber skydedøre på mål, så kan du lade nogle af panelerne på dørene være men overflade af spejl. Når man har store spejl i et rum der reflekterer rummet, så virker det som om rummet er større. Og helt simpel: hvis man holder værelset flot og ryddeligt, så kan blot dette få værelset til at virke åbent og stort.

Besøg billigskabe.dk for at se det store sortiment med skydedøre.