Bygge skur

At bygge selv kan være en udfordring, men egentligt er det en god evne at have. Overvejer du at købe et skur eller få en tømrer til at bygge det? Hvorfor egentligt ikke bygge det selv? Læs med og find ud af, hvordan du bygger dit eget skur – nemt og simpelt.

Et skur kan være nyttigt til opbevaring af værktøj, gamle møbler, cykler og lignende. Desuden kan du også bruge skuret til at opbevare din grill med de mange weber tilbehør, du nu har købt til det. Der er ingen grund til, at det bruger alt pladsen derhjemme, når grillen alligevel sjældent kommer i brug.

Når du skal bygge et skur, skal du starte med at have et trælast. Du skal bruge en masse træ og de nødvendige materialer, der nu også hører til et skur. Dette kan være skruer og lignende. Det første du skal gøre, er at finde ud af. Hvor skuret skal bygges. Når du så har fundet ud af det, skal du lave et gulv til skuret. Dette gør du ved at bruge de stykker af træ, du har fra dit trælast.

Derefter skal du have noget, der holder disse plader. Brug noget af dit træ fra dit trælast og brug dem som ”fødder” til skurets gulv. Disse fødder sætter du så sammen med pladerne med skruer.

Derefter sætter du lange plader af træ ovenpå, så du får et fladt gulv. Det første du altså lavede, var blot gulvets skelet. Derefter bygger du det samme til skurets fire sider.  Du laver altså en firkant, hvorefter du sætter lange stykker af træ, med samme bredde, inde i, som holder på skelettet.

Til den ene side, skal du huske at gøre plads til en indgang. Når du så har gjort dette, gør du det samme med taget. Taget skal dog, som bunden, havde en flad plade ovenpå skelettet, så du får et fladt tag. Derefter lukker du siderne til igen med et selvvalgt træmateriale. Det behøver ikke være en tyk træplade. Blot noget, du synes der passer. Skurets træ kan du dække til med tagpap eller hvad nu, du har lyst til. Skuret kan du også male eller lignende.

Dit skur er nu klar at bruges til at opbevare dine ting. Sæt dit weber tilbehør eller din el-cykel derinde. Et skur kan du også bruge til mange forskellige ting. F.eks. kan du bruge det, som et kontor om sommeren eller som et legehus til børnene. Det er op til dig selv. Pynt skuret indenfor med nogle flotte malerier og planter. Skuret kan være et lille hygge område for familien også. Desuden er det nemt at bygge og tager blot et par dage og tålmodighed. Så sparer du også en del penge og du slipper for at forhandle med tømreren.