Det er efterhånden blevet ekstremt populært at benytte sig af diverse lydbøger, men der er nu ikke noget som duften af en ny bog, som mange kan tage med sig på sommerferien. Mange vil mene, at de nye digitale løsninger ikke kan konkurrere med traditionel læsning af en god bog. Bøger, som vi kan dufte til og sidde med i hænderne, går forhåbentligt aldrig af mode og leder du efter den ultimative læsning til sommerferien, har vi her et solidt forslag til dig.

Bogen om den hjerteskærende sandhed om kærlighed

Leder du efter en god bog til sommerferien, er romanen, It ends with us, af Collen Hoover, stærkt anbefalelsesværdig. It ends with us, er en hjerteskærende fortælling om kærlighedens ultimative pris – følelsen af at blive såret af den, du elsker højest.

Bogen, It ends with us, handler om hovedpersonen Lily, som ved en skillevej i livet møder den attraktive neurokirurg, Ryle. Mod alle odds finder Lily og Ryle hinanden i en tid, hvor begge parter møder modstand og tilsyneladende ikke var klar over, at de havde brug for hinanden.

Men i samme øjeblik, som kærligheden blomstrer mellem Lily og Ryle, dukker Lilys ungdomskæreste, Atlas op og destabiliserer forholdets fundament. It Ends With Us portrætterer en rørende kærlighedshistorie, som handler om at satse alt på kærligheden – på godt og ondt.

Forfatteren bag, It Ends With Us.

Colleen Hover er kendt for sit fiktionsforfatterskab, der centrerer sig om unge voksne og deres kærlighedsliv. Hover udgav sin første romantikroman i 2012, Slammed, og udgav senere på året romanen, Hopeless, som hurtigt lagde sig i toppen af New Yorks times bestsellerliste. Hovers har selv udgivet mange af sine værker, før de blev solgt og udgivet af diverse forlag.

It Ends with Us er Hovers bedst sælgende bog, og er derfor ikke en roman, du bør forbigå. Fortællingen er for mange stærk relaterbar og vækker mange smukke som forstyrrende følelser i os, ikke desto mindre er det en bevægende fortælling, som sætter spor i vores hjerter og sætter perspektiv på tilværelsen. Romanen, It Ends With Us, kan både læses i sin fysiske form, men er du mere til de digitale løsninger, kan romanen også findes som lydbog. God fornøjelse.