Mit hjem

Går du også op i det spirituelle og vil du gerne have dit hjem til at afspejle din personlighed? Så er der nogle helt enkelte ting du kan gøre, for at omringe dig selv med spirituelle og åndlige univers, så du hver dag kan føle den helt særlige fornemmelse, der følger med. Åndelighed er en følelse og en sindstilstand, som du kan forstærke i dit hjem på meget simple måder.

 

Stjernetegn

Stjernetegn er den astrologiske side af det spirituelle liv, som du kan dyrke i dit hjem. Du kan for eksempel bruge stjernetegnsplakater, som pynt på dine vægge og hver dag minde sig selv om dine stærke og svage sider og arbejde med din personlige tilstedeværelse og dit daglige horoskop. Stjernetegnsplakater kan samtidig være en flot udsmykning til tomme vægge og give dit hjem en sammenhæng mellem farver og udtryk, og skabe ro midt i et kaos.

 

Farver og sanser

Dit hjem er det sted, du skal føle dig mest tryk og det sted, du føler, at du kan komme i kontakt med din indre styrke. Derfor er det vigtigt, at du bruger din indretning, på en måde, så det skaber en tryghed og et miljø, hvor du kan slappe af. Farverne i dit hjem er utrolig vigtigt for dine sanser og din måde at finde styrke og ro på. Overvej derfor nøje hvilke materialer og farvesammensætninger, som du finder mest trygt og byg dit hjem op om det. Dit hjem behøves ikke være farveløst for at kunne finde mest ro, hvis du finder ro ved vilde farver, er det dét du gør. Det er dit hjem og derfor dig der bestemmer.

 

Drømmefanger og healende kræfter

Det kan være meget forskelligt fra person til person hvor spirituel man er, og hvor meget man ønsker at ens hjem skal bære præg af det. Drømmefangere stammer fra indianertiden, hvor man hænger dem op ved siden seng, så de fanger alle de dårlige drømme. Er du troende, kan dette ikke blot være en god faktor, men det kan også være en flot pyntegenstand i soveværelset. Forskellige genstande med healende kræfter kan også være gode at have i sit hjem, for at finde ro og finde sin indre styrke. Dette kunne være krystaller, der har forskellige kræfter alt efter hvad du har brug for. Du kan få krystaller, der kan hjælpe en igennem en stor sorg og finde styrke til at komme ovenpå igen.