Jakke

Når foråret rammer Danmark, glæder de fleste af os til at få skiftet lidt ud i garderoben, mærke solens stråler og nyde de lyse aftener. Forår og sommer er tid til udeliv, også selvom det kræver en jakke, når man bor i Scandinavian.

En let herrejakke er oplagt til overgangsmånederne, hvor vejret er ustabilt. Bær den udenpå en stiktrøje når det er koldt, eller alene når det bliver varmere. Lette jakker er faktisk blevet et must-have, når sæsonerne skifter, udvalget er derfor også stort indenfor overgangsjakker, ja selv i herrejakker store størrelser, findes der et godt og bredt udvalg.

Vi har her listet og beskrevet de mest populære overgangsjakker til herrer der pt. er på markedet.

Du skal blot selv vurdere, hvilket behov du har: Er det look’et, komforten eller funktionaliteten, der er vigtigst?

Denim jakken

Denim jakken er et ikon inden for mode. En klassiker som alle faktisk burde have i deres garderobe. Den har flere årtier på bagen og er evigt populær. Den er så populær og alsidig, at du uden problemer kan bruge den både til hverdag og fest. Det er et godt køb, selvom den måske ikke varmer så meget – men mere fungerer som ”stylen”, der fuldender looket.

Bomber jakken

En bomber jakke er pt. helt moderigtig, og nok den jakke man ser flest af – når man snakker om overgangsjakker. Som så mange andre jakker før den, er bomber jakken inspireret af militær design, hvilket giver den et enkelt, men samtidigt meget mandigt udtryk. Vælg en klassisk sort, grå eller navy, så kan du også bruge den, når du skal i byen.

Softshell jakken

Er du den aktive type, der elsker sport, så gå efter en softshell jakke, hvis funktionalitet er specielt udviklet til dig, der foretrækker udendørsaktiviteter. Den er let, men super varm og du kan bevæge dig frit uafhængigt af hvilken sport eller aktivitet du udøver.

Vesten

Er du friluftsmanden med hang til ”gør det selv” vælg en vest som din overgangsjakke. Den giver dig varme, komfort og god bevægelsesfrihed. Derudover er den en klassiker, du nemt kan hive frem fra skabet sæson efter sæson.

Mode jakken

Denne kategori omfatter alle de jakker som benævnes under sommerjakker, lette jakker, overgangsjakke, jakke osv. De fleste brands kommer nemlig hvert forår med deres bud på den helt rigtige overgangsjakke. Går du meget op i mode, design og din personlige stil, er det i denne kategori – du skal finde din overgangsjakke. Udvalget er stort! Men har du et præference brand, hvis stil og pasform altid passer dig, så start din søgning der.

Reminder! Til dig, der leder efter jakker til store mænd, køb KUN fra brands, der har specialiseret sig i at designe og producere plus size kollektioner, da du på den måde lettere finder den rigtige fitting.

 

God fornøjelse!