Om vinteren, når vejret rusker udenfor og det bliver tidligt mørkt, så er det rat at krybe sammen i sofaen med en god bog. Man glemmer alt omkring sig og forsvinder ind i bogens univers, mens man slubrer kaffe og spiser småkager. Man skulle tro, at læsning af bøger var en ren vinterbeskæftigelse, men det er på ingen måde tilfældet. Når sommeren kommer, og man får hængekøjen op mellem træerne, så er det igen læsetid. Læsning er en helårsbeskæftigelse.

Den danske forfatter, Christina Hesselholdt, har et stort forfatterskab bag sig. Hun er født i 1962 og debuterede i 1991 med romanen Køkkenet, gravkammeret & landskabet. Og siden da er der med jævne mellemrum kommet fantastiske bøger fra hendes hånd. Mange af hendes bøger er oversat til flere sprog, og en del af dem har også indbragt hende priser. Christina Hesselholdt er en forfatter, som er svær at komme uden om, hvis man interesserer sig for dansk litteratur.

Højt uddannet forfatter

Christina Hesselholdt er cand. Phil. I litteraturvidenskab og uddannet fra forfatterskolen, hvor hun også har fungeret som lærer. Der er mange gode titler i hendes forfatterskab, som absolut er værd at læse. Vi har her at gøre med en højt uddannet forfatter, med et stort og rigt forfatterskab bag sig, som bliver læst og vil blive læst i mange år fremover. Det er velskrevet litteratur med stor indlevelse og et sprog, der er helt hendes eget. Det kan kun anbefales at dykke ned i hendes fantastiske bøger.

Bog & Idé har hende på hylderne

Hvis man er interesseret i at købe bøgerne af Christina Hesselholdt, så kan man finde dem hos boghandleren. Både i Bog & Idés fysiske butikker, og i webshoppen, bog-ide.dk, finder man hendes mange titler. De er alle værd at læse, og det er let at blive fan af hendes fortællestil og levende sprog. I det hele taget er det da en god idé at besøge sin boghandler, hvis man er glad for at læse. Om det er til sofahygge eller hængekøjen, det betyder ikke så meget, bare man læser.