Kviklaan

Kviklån er i dag gået hen og blevet en af de populære typer af lån i Danmark. Med et kviklån kan du nemlig hurtigt få pengene ind på din konto, hvorefter du frit kan købe det som du lige står og mangler. Står du med billig internet, som overhovedet ikke lader dig browse på nettet, så kan du med et kviklån få opgraderet dit internet fra billig internet til noget af det, som ligger i den dyre ende. Du skal nemlig ikke dokumentere, hvad du vil bruge dine penge på med et kviklån.

 

Hvorfor er kviklån en fordel?

Kviklån har mange fordele. For det første behøver du ikke at dokumentere for, hvad du vil bruge dine penge på, som man oftest skal med de andre typer af lån. Du kan nemlig bruge dit kviklån på alt som billig internet til mere mad. Der er ingen, der vil stille spørgsmål. Mange danskere føler, at det er besværligt at optage et lån i banken. Derfor er kviklån blevet en populær favorit blandt de masse pengelånere. Med kviklån får du pengene direkte ind på din konto. Det er hurtigere og nemmere end de fleste andre typer af lån. Hos langt de fleste udbydere tager det ikke mere end 30 minutter at sende en ansøgning afsted, og nogle gange står pengene inde på din konto den samme dag.

 

Tips og råd

Vælger du et kviklån, skal du huske ikke at bare vælge den første, du ser på Google-søgningen. Prøv og søg lidt rundt omkring og sammenlign de forskellige udbydere. I dag er der jo konkurrence i markedet og alle vil være bedre end hinanden. Derfor betyder det ikke, at den første du finder, er den du skal vælge.

Opret desuden også kun et kviklån, hvis det er den absolut sidste udvej. Det er altså en dårlig idé at optage et kviklån, hvis du bare ønsker flere penge, er træt af billig internet eller ønsker et nyt tv. Pengene skal jo betales tilbage igen og nogle gange er renterne så høje, at du skal betale dobbelt så meget end du lånte. Vælg et kviklån, hvis du skal betale en gæld tilbage eller lignende, som f.eks. kan give dig en tur i spjældet. Overvejer du alligevel et kviklån, så bør du i det mindste vælge det billigste. Her er det altså det med den laveste ÅOP. ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Dette er altså alle udgifter, du skal betale for lånet. Kviklån er dog et godt alternativ, selvom de kan være dyre i længden. Kviklån vil give dig pengene med det samme, som du kan bruge på, hvad som helst.

Skal du ud i et kviklån bør du altså tænke og overveje, om du er villig til at betale i ÅOP. Desuden skal du også overveje om du overhovedet har brug for pengene. Altså står du i den situation, at ansøgningen skal godkendes her og nu? Desuden skal du også overveje om, hvor mage penge du vil låne og hvor mange måneder du kan betale dem tilbage på. Låner du f.eks. 10.000 så kan disse godt betales tilbage indenfor 2 år. I et kviklån skal man desuden også være over 18 år. Andre selskaber kræver også en højere alder.