Tøj til kvinder

Når man sidder som direktør og har kvinder til auditions, ser man dem ofte bære tøj, som de håber vil hjælpe dem med at skille sig ud fra resten. Men hvad de ikke er klar over, er at den slags kun får dem til at skille sig ud som de mest latterligt klædte. Vi dommer bliver enten mundlamme eller får grineflip hver gang vi husker eller snakker om dig. Her er nogle gode råd til Tøj til kvinder, der skal op til en audition:

1. Undgå stramt tøj

Stramme jeans og lignende bør blive skuffen når du skal til audition. Den slags tøj kan provokere, især hvis der er mandlige dommere på panelet. Det er altid at foretrække at du finder en lækker Paul Smith kjole eller en nederdel, men lad ikke nederdelen være for kort. Enhver nederdel, der ligger over knæene, bør ikke bæres til audition.

2. Brug ikke baggy tøj

Baggu tøj giver dig et sjusket udseende, som kan få dommerne til at tro, at du er en indelukket person. De fleste dommere foretrækker tøj, der viser en udadvendt personlighed. Desuden kan baggy tøj give dommerne et indtryk af at du er en drenget pige, hvilket måske ikke er den slags person de leder efter til rollen.

3. Undgå fancy frisurer

Din frisure bør ikke være for dyr eller dekorativ. Det kan give et indtryk af, at du er lidt af en primadonna og måske er svær at arbejde med. Prøv så vidt muligt at undgå en paryk, da den kan falde af mens du præsenterer, eller værre endnu vil du måske blive bedt om at tage den af, fordi den ikke passer til den rolle, du skal spille. Hvis du ikke er sikker på den frisure du vil have, så tag et kig på hvad andre succesfulde kvindelige skuespillere gør i filmene. Bare vær sikker på at den rolle, de leder efter, matcher den rolle du efterligner.

4. Anvend simpel sminke

Du er ikke sikker på, hvordan studiet vil se ud; Der kan være kraftige lys, der kan få din hud til at reflektere for meget, hvis du anvender skinnende gelé. Benyt derfor lette læbestifter af neutrale farver, da de fungerer i de fleste situationer.

5. Bær sko, der er komfortable

Du bliver måske bedt om at flytte dig hen i den anden ende af scenen i et hurtigt tempo, og det sidste du har lyst til at gøre er, at falde ned eller lave for meget støj med dine høje hæle. Sandaler er heller ikke foretrække til auditions, da de ikke viser for meget karakter, og så er de også grimme. En kvinde bør sko, der passer: Hvis de sko du elsker er for små, så køb nogle andre. Stramme sko vil give dig ubehag hvilket vil kunne ses i dit ansigt.

Fila tøj du bør se