Sneakers

Jeg ledte efter et par sko der var afslappede, alsidige og alligevel ville kunne bæres sammen med mit finere tøj. Jeg hoppede på internettet, og søge efter designer Sneakers – og tro det eller lad være, men det viser sig faktisk, at det er en ting! Udvalget er ikke så stort, som hvis du kigger på sneakers Adidas, Air Jordan eller Nike Air Force, men der er nok typer og designs at vælge imellem til, at jeg næsten tør lov, at du kan finde noget der passer til din stil.

Jeg fandt sneakers fra designere som Prada, Hermes, Fendi, Gucci, Christian Dior og Dolce & Gabbana. Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor lækre de forskellige sneakers så ud. Med sådanne navne bør det selvfølgelig også være flotte designs, men husk på at vi snakker om sneakers her – jeg troede slet ikke det var muligt! Stil og design varierede alt i alt ganske lidt imellem disse store modebrands. Alligevel endte jeg med at købe mere end et enkelt par, og købte også fra mere end en enkelt sko shop. En anden behagelig overraskelse var, at prisen faktisk ikke var så slemt, når man sammenligner med hvad de mere eftertragtede sneakers fra Nike, Adidas og Michael Jordan går for.

Når man køber denne slags semi-formelle sneakers, står valget typisk mellem læder og lærred. Alle størrelser, bredder og farver er tilgængelige. Der er et vidt spektrum der går fra meget afslappede sko, til de super formelle der sagtens kunne bæres med en pæn kjole. Det var først efter at jeg selv havde købt et par, at jeg begyndte at lægge mærke til, at kendte mennesker ofte har sneakers på når de bliver interviewet under mindre formelle omstændigheder, som eksempelvis i et talkshow. Der har endda være kendte mennesker med de her ”fancy” snekaers på til Grammy Awards showet. De er blevet en meget socialt acceptabel sko, som man kan have på til alle lejligheder. Udvalget er stort, og det er endeligt blevet muligt at finde en perfekt kombination af komfort og stil – så vælg den sko, du bedst kan lide! eg tror, at du vil blive glædeligt overrasket over, hvor meget du nyder sådan et par stilfulde sneakers – jeg har i hvert fald svært ved, at tage mine af igen!

Hvis ud bor i en storby, er der en okay chance for, at du kan finde en skoshop der har et par forskellige mærker af de her moderne semi-formelle sneakers. Du vil dog finde et langt større udvalg på internettet, så det kan kun anbefales at starte din søgen her. Hvis du ikke har en forståelse for, hvad der er på markedet, så kan du nemt ende med at fortryde dit køb – lav derfor dit hjemmearbejde først, og find ud af hvilke sko der findes derude, og hvad der er mest din stil.